Egy kezdő anyuka lépései

Aliz az első gyermekem. A rokonságban nincs kis gyerek, így teljesen magamra és férjemre hagyatkozva hozzuk meg döntéseinket a gyermeknevelés terén. Megosztanám Veletek a tapasztalataimat, kétségeimet, sikereimet és kudarcaimat. Tanuljatok belőle!

Friss topikok

Linkblog

Aliz már 17 hónapos

2009.10.26. 14:28 - Méhecske

Címkék: hiszti 17 hónapos zsivány

Kedves Olvasóm!

Örömmel tudatom, hogy a kis drága gyermekből 17 hónap alatt egy furfangos zsivány lett. Olyan szinten képes használni az eszét és manipulálni a szüleit (akik szentül megfogadták, hogy itt a szülő fog diktálni, nem pedig a gyerek), hogy elképedve ülünk esténként az ágyunk szélén.

Aliz édes kis virágszál a külső szemlélőnek. Szépen mosolyog, hangosan köszön, hogy "szia", még integet is hozzá, minden utasítást (hozd ide, vidd ki, azt tedd le, vedd föl, stb) pontosan követ. Szóval egy drága angyalka. Aztán, mikor már csak a szűk család van körülötte, jönnek a hiszti parádék és a heves tiltakozások egyre hangosabb "nem" kiabálással. Nem tudom, hogx minden gyermek ilyen-e, de akinek hasonlóan karakteres gyermeket szánt a sors, az a szülő felkötheti a gatyáját!

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsializ.blog.hu/api/trackback/id/tr701476262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása