Egy kezdő anyuka lépései

Aliz az első gyermekem. A rokonságban nincs kis gyerek, így teljesen magamra és férjemre hagyatkozva hozzuk meg döntéseinket a gyermeknevelés terén. Megosztanám Veletek a tapasztalataimat, kétségeimet, sikereimet és kudarcaimat. Tanuljatok belőle!

Friss topikok

Linkblog

Aliz 7 hónapos

2009.01.02. 14:36 - Méhecske

Címkék: gyerek 7 mászik ül fogzás hónapos feláll

Sziasztok!

Aliz 7 hónapos lett december 25-én. Nagyon ügyes kis ördög ez a lány. A karácsonyi ajándékunk az volt tőle, hogy 24-én a dohányzó asztalba kapaszkodva felállt. egy-két nap múlva már minden gond nélkül bármilyen bútorba, vagy a lábunkba kapaszkodva feláll és elemgeti a lábát. Ha fogjuk a kezét, szépen lépked előre.

Ügyesen ül, és olyan módon gubancolja a végtagjait, hogy már-már azt hisszük, ebből sírás lesz, mert nem tud majd kiszabadulni saját fogságából, de mindig kigibancolódik valahogy.

Gyors, mint a villám. Karácsony előtt egy héttel kezdett el mászni. Mára már (eltelt azóta 2 és fél hét) olyan gyorsan mászik a lakásban, hogy ha csak egy pillanatra nem figyelek rá (pl.: leteszem a poharat az asztalra), már a virágok leveleit tépkedi.

Elkezdett kinőni az alsó két fogacskája, és már egyedül eszi a babapiskótát.

Azt hiszem, jól halad a fejlődésben. A bölcsődének köszönhetően senkitől nem fél, mindenhol ott lehet hagyni, nem sír utánunk. Tudja, hogy visszamegyünk érte később.

Ja, és dumagép a gyerek. Folyamatosan mondja babanyelven a mondókáját.

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsializ.blog.hu/api/trackback/id/tr35853282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása