Egy kezdő anyuka lépései

Aliz az első gyermekem. A rokonságban nincs kis gyerek, így teljesen magamra és férjemre hagyatkozva hozzuk meg döntéseinket a gyermeknevelés terén. Megosztanám Veletek a tapasztalataimat, kétségeimet, sikereimet és kudarcaimat. Tanuljatok belőle!

Friss topikok

Linkblog

Aliz 11 hónapos

2009.04.30. 12:50 - Méhecske

Aliz 11 hónapos lett. van már 6 foga, de már a 7. és 8. is elkezdett kibújni. Egyedül megy sőt, fut!!!! akarata is kezd élénkülni. Ha nem arra megyünk, amerre ő akar, akkor nem engedi megfogni a kezét és se szó, se beszéd, elindul a feje után. Ha felkapom, hogy akkor ha másképp nem megy, így haladunk tobább, akkor visításba kezd.

Egyébként aranybogár a gyerkőc. Sokat beszél, már van egy-két szó, aminek tudom a jelentését. Pl.: me=nem; aaaapaaaa=apa; maaaaamaaaa=anya; hm=kéred?

Ja, és tud orrot fújni. Ha meglát egy zsepit, azonnal teszi az orrához és fújja de kegyetlenül.

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsializ.blog.hu/api/trackback/id/tr631095596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása